söndag 28 november 2010

Söndag kväll

Nu har kvällen kommit och hela familjen sover utom göbben i huset som aldrig kommer i säng. Helgen har varit fin med fotbollsträning för sonen, dansuppvisning på Dansstudions höstavslutning för bägge barnen.

Söndagen gick i advents tecken med adventsfirande i Östra Fågelviks kyrka med allt vad det innebär och hustruns kör sjöng i gudstjänsten. Sedan besök på Alsters julmarknad i snöfall och blåst. Sen fika med hustruns körkompis familj.

På kvällen blev det pepparkaksbak med göbben som gräddare av de alster som hustrun och barnen skapade. Sen avslutning av kvällen i tvsoffan framför Morden i Midsommer.

I morgon börjar en arbetsvecka på 7 dagar igen. dags att knyta igen påsen och gå och lägga sig. ha det gött alla mina läsare

4 kommentarer:

 1. Vila dej och sov gott Jan, det har du gjort skäl för. Hoppas du får bra arbetsvecka. Härligt att ni haft omväxlande och härlig helg.
  Kunde inte annat än småle, när jag såg paralleller med min helg. Jag var i Eds kyrka o lyssnade på en fin adventskonsert av Slottsbrons Musikkår och . . . Jag avslutade också kvällen i soffa, med fika och Inspector Barnaby. Jag är helsåld på den serien.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Låter som du har firat in advent ordentligt:)

  SvaraRadera
 3. 7-dagarsvecka!??!
  Jag hade utvecklingssamtal i lördags och känner mig bestulen på helgen, förstår inte hur du orkar en hel vecka då???
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ingla: mitt schema är upplagt på 5 veckor: jobbar 7 dagar vecka 1, 3 dagar vecka 2 & 3, 7 dagar vecka 4 och vecka 5 är jag helt ledig. Vi har 36-timmars arbetstid p g a skiftgången. Helgen i vecka 4 är en riktig jobbarhelg: fredag 22-06 lördag 19-06 och söndag 18-06. Då är det skönt med en ledig vecka.

  SvaraRadera